Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 14-04-2020 12:26:56
Vakantie & Reizen

Annuleren zomervakantie ivm corona

Kijk naar deze regeling m.b.t. geschillen: https://www.verzekeraars.nl/branche/klachten-en-tuchtrecht" target="_blank">https://www.verzekeraars.nl/branche/klachten-en-tuchtrecht zoals ik het lees houdt men zich niet aan d polisvoorwaarde (citaat) de schade moet altijd plotseling en onvoorzien zijn veroorzaakt of ontstaan door een gebeurtenis die u niet kon voorzien toen u deze verzekering afsloot"  de covid19 problematiek is een gebeurtenis die u niet vooraf kon weten.

ik inmiddels zie ook nog deze voorwaarde: 5. u kunt niet met uw eigen motorrijtuig naar uw reisbestemming door brand, diefstal, explosie, aanrijding of een  ander van buiten komend onheil. maar alleen als dit gebeurt binnen 30 dagen vóór de vertrekdatum. of als  dat later is, vanaf de ingangsdatum van deze verzekering;  ik sluit niet uit dat men zich daarop beroept, u annuleert meer dan 30 dagen voor vertrekdatum!