Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 14-04-2020 16:14:55
Geldzaken & Recht

Partner alimentatie verkeerd berekend door mediator

Uiteraard kunt u dat onderling afspreken in goed overleg. het lijkt mij wel goed dat als u met uw ex tot overeenstemming komt een en ander wel in een convenant bij een notaris laat vastleggen. helemaal niets op papier adviseer ik zeker niet en toch wel vastleggen zoals ik adviseer kan nooit kwaad. het hoeft uiteraard niet als het maar wel 'zwart op wit' staat en door beide is ondertekend.

let wel op dat indien u er onderling niet uitkomt een gerechtelijke uitspraak mogelijk nodig zal zijn. zie dan deze info: https://www.rechtspraak.nl/onderwerpen/alimentatie/paginas/procedure.aspx" target="_blank">https://www.rechtspraak.nl/onderwerpen/alimentatie/paginas/procedure.aspx met de aantekening dat u mogelijk recht heeft op toevoeging waarvoor u dan http://www.juridischloker.nl" target="_blank">www.juridischloker.nl kunt benaderen.

ik hoop voor u dat het niet nodig zal zijn maar .... toch.

m.i. zal bij de mediator 'weinig te halen zijn' aangezien die toen geacteerd zal hebben op basis van de ook door u aan hem /haar verstrekte informatie.