Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 15-04-2020 12:01:54
Huishouden & Energie

Wat mag een makelaar/verhuurder aan mij vragen voor een bezichtiging?

door jelleschut - 15 apr. 2020 ik geef direct toe dat deze vraag uit frustratie is geboren, maar ik zou het raar vinden als een van deze factoren mag gelden als reden om iemand niet uit te nodigen voor een bezichtiging.



als u graag met uw vriendin wil gaan samenwonen en u heeft daar een huurhuis in de vrije sectot voor nodig, dan kunt u maar beter uw frustratie in de diepvriezer stoppen.
vraag mij af waarop uw frustratie gebaseerd is, een eerdere afwijzing of alleen omdat u voor een (groot) deel met de billen bloot moeten, zodat een verhuurder een beetje kan inschatten met welk soort potentiële huurder hij/zij te maken heeft.
er zit nl. heel veel kaf (en erger) onder het huurderskoren en een goed zeefsysteem is (bijna) essentieel om niet de verkeerde huurder te treffen die, bijv. de woning wil gebruiken voor bezigheden die het daglicht niet kunnen velen, of z'n verplichtingen jegens de verhuurder niet kan nakomen enz.  ;-))
een goed verhuuder gaat niet over één nachtje ijs, maar wil een stevige basis als uitgangspunt om met iemand in zee te willen gaan.