Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ch
Chiarasharnila - 16-04-2020 14:09:24
Winkels & Webshops

Aanmaningen op mijn adres maar niet op mijn naam.

Bedankt voor alle reacties. 

post open maken wat niet van jou is, is inderdaad verboden. daarom maar retour verzonden, heb geen foto gemaakt van de envelop omdat ik natuurlijk niet wist dat het om de eerste herrinering zou gaan. 

ik heb wel eens een account gehad op huurwoningen.nl in 2017. deze is netjes beeindigd. zelfs daar heb ik bewijs van. (daarom heb ik dus even gekeken of dat wel echt zo is dat mijn account daar gewoon niet meer bestaat. ) huurwoningen heeft mij een foto gestuurd met de persoonsgegevens van de persoon die een account heeft aangemaakt op 5 september 2019. deze foto heb ik dus verder verstuurd naar payqincasso. ik heb mijn woning vanaf 14-09-18 dus ik ben niet op zoek. ook heb ik mijn woning via de woningbouw gekregen, dus niet via huurwoningen.nl.
een aangetekende brief versturen vindt ik een goed idee, alleen wil ik dit wel als laatste optie gebruiken. 
ik wil jullie ontzettend bedanken voor alle reacties.