Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Marcel-Paans
Marcel-Paans - 16-04-2020 18:55:12
Elektronica & TV

Oplichting

hallo,


 


bij mij is precies hetzelfde gebeurd als bovenstaande. op 1 april 2020 is een televisie besteld bij electroboetiek.nl en enkele dagen later kreeg ik via de mail te horen dat de televisie pas na 19 april geleverd werd. hier kreeg ik precies dezelfde optie, namelijk een creditnota invullen en het geld binnen drie dagen weer op mijn rekening verwachten of wachten tot na 19 april en een televisie geleverd krijgen. ik koos ervoor om de creditnota in te vullen op 6 april en tot op heden wacht ik nog steeds op mijn geld. 


 


ik zou iedereen die dit leest adviseren om niks te bestellen bij deze zaak. ze komen met mooie deals, echter is het te mooi om waard te zijn.


 


als er iemand iets vergelijkbaars heeft meegemaakt en wellicht tips heeft over hoe ik dit het beste kan aanvechten, hoor ik het graag!


 


marcel paans