Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 17-04-2020 13:58:54
Winkels & Webshops

Aanmaningen op mijn adres maar niet op mijn naam.

een gerechts duerwaarder moet voor hij de vordering gaat innen eerst kijken of de persoon die op de vordering staat ook daadwerkelijk ingeschreven staat op het adres.


als dat niet zo is dan moet deze op onderzoek gaan naar de juiste adres gegevens en dan kan het gebeuren dat de deurwaarder langs komt.


wat wel even moet gebeuren is zelf een adres onderzoek aanvragen bij de gemeente om te kijken of er niet iemand als nog op het adres is ingeschreven dat kan door naar de website van de gemeente te gaan en even zoekken naar adres onderzoek mocht dat er niet staan dan even naar de gemeente bellen en een formulier vragen of indien mogelijk zelf dan naar de gemeente gaan.


staat er wel iemand op het adres dan zo spoedig mogelijk uit laten schrijven zo niet dan de gegevens aan de deurwaarder door geven maar niet aan de incasso bureau! die moeten genoegen nemen met mondelinge gegevens, mochten ze toch de gegevens willen dan dit weigeren dat is privé en het is ook tegen evt misbruik.


een incasso bureau is een partuculiere instantie en heeft geen wertelijke status zoals een gerechts deurwaarder, eigenlijk kan iedere persoon zomaar een incasso bureau opzetten daar hoef je niet eens voor te studeren.


een computer en internet is voldoende om je in te schrijven bij de kvk.