Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
henkie.penkie - 17-04-2020 21:04:24
Auto & Vervoer

Ik heb een 12 v koelkast , kan ik deze rechtstreeks op een accu aansluiten

een 100 watt zonnepaneel is voorzien van monocrystalline zonnecellen (a-klasse). het zonnepaneel is zeer krachtig en is zeer geschikt voor het opladen van accu's en solar generatoren op de boot, camping of tuinhuisjes. het is weer- en waterbestendig en kan daardoor ook permanent bevestigd worden.


het 100 w zonnepaneel heeft een universele mc4-output. via deze output kan het zonnepaneel dagelijks gemiddeld 420 wh aan energie genereren. je kunt deze energie opslaan in een solar generator of 12 v / 24 v loodaccu (in combinatie met een laadregelaar). zo kun je de gegeneerde zonne-energie gebruiken voor het poweren/opladen van je apparaten. de monocrystalline zonnecellen hebben een efficiency van +/- 18%.