Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 27-04-2020 11:44:18
Auto & Vervoer

Garantie

 
door schiphuis 27 apr. 2020,    heb ik een andere standaard geplaatst in het midden die extra breed uit gaat staan als ik hem op de standaard zet en de fiets rechtop blijft staan.


@schiphuis,

het probleem ontstaat door de door u geplaatste andere standaard.
daarmee bent u in feite de veroorzaker van het probleem.
bij de originele zijstandaard zal dit probleem niet onstaan, aangezien het stuur niet te ver naar links zal kunnen draaien als de fiets op de standaard staat en is de originele kabellengte dus lang genoeg..
met de door u geplaatste standaard is de originele kabellengte niet voldoende omdat het stuur, naar beide kanten, volledig kan draaien.
dit euvel lijkt mij eenvoudig op te lossen door een langere (lang genoeg) kabel te monteren. dergelijke kabels zijn in vele lengtes te verkrijgen.

wie de rekening zou moeten betalen is wel duidelijk aangezien u een wijziging heeft doorgevoerd met het plaatsen van een ander type standaard.
maar, zonder geluk vaart niemand wel en is de fietsenmaker u nogmaals goed gezind. ;-))

let op : zorg er voor dat er nu een langere kabel wordt gemonteerd, anders wordt het probleem (weer) niet opgelost !!