Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 28-04-2020 09:52:34
Geldzaken & Recht

Kan een auto koopovereenkomst gewijzigd worden i.v.m. corona?

Ikwilvanmijanautoaf.nl, leest u dat in het vervolg maar: wij kopen graag uw auto tegen een een zo laag mogelijke priujs of nog beter gezegd en ook meer feitelijk: wij zullen heel graag regelen dat een opkoper uw autro kopot en daar dus zelf ook graag aan verdienen. niet doen dus. 
in beginsel betekent het dat een overeenkomst niet wordt nagehomen en u zou naleving kunnen vorderen maar mijn advies is: begin er niet aan, u maakt het dan zich zelf alleen maar moeilijker. zo u toch zou willen proceren: https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/  en http://www.wetrecht.nl/schadevergoeding-bij-het-niet-nakomen-van-een-overeenkomst/" target="_blank">http://www.wetrecht.nl/schadevergoeding-bij-het-niet-nakomen-van-een-overeenkomst/  dat is dan aan u maar mijn advies is, net als ook al door anderen gesteld, begin er niet aan. probeer uw auto zelf te verkopen aan een betrouwbare handelaar en niet via een tussenpersoon.