Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 28-04-2020 10:44:14
Auto & Vervoer

Garantie




door schiphuis 28 apr. 2020 om 10:17
43 antwoorden / 25 vragen


stel dat ik geen andere standard had geplaatst, dan nog moet het stuur toch om kunnen klappen zonder dat dit afbreuk doet aan de versnelling-kabel? de kabel dient toch zo lang te zijn om dit op te kunnen vangen?




@schiphuis,

klopt, maar wel tot een stuurdraaiing tot zo'n 90 graden naar links en naar rechts, maar met de standaard welke u heeft gemonteerd kan het voorwiel bijna volledig en naar beide kanten achterstevoren keren (180 graden) en daar is geen enkele standaard fiets met van origine een standaard standaard op ingericht.  ;-))

garantie en service bij de standaard srandaard, maar met een zelf geplaatste en ander type standaard bent en blijft u toch echt zelf verantwoordelijk voor de schade die er met/door uw nieuwe standaard wordt veroorzaakt.
niet de kruimels van uw eigen bordje op die van de fietsenmaker schuiven, als die handelwijze onterecht is.  ;-))