Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gf
gfr - 28-04-2020 17:47:18
Geldzaken & Recht

Thuisbezorgd betaald niet terug als je account is gehackt

ja helaas vandaag ook bij mij, 

ik heb gelijk de (5!) bezorgbedrijven gebeld (op drie verschillende locaties in het land, waaronder groningen) en sommige hebben de bestelling gecanceld, andere wilden het niet cancelen, zeiden niets te kunnen betekenen. heb gelijk paypal geblokt en koppeling weggehaald, daarnaast ook alle wachtwoorden van andere accounts (o.a. apple pay etc) gewijzigd. 


er was zelfs een bestelling bij een bejaardentehuis en toen kwam een oud vrouwtje mijn bestelling halen. in alle mail die ik kreeg stond als bevestiging van de bestelling (toen ze mijn mail adres in thuisbezorgd nog niet hadden gewijzgd) een lebera nummer (met voicemail aan).

het lijkt er op dat ze een slimme hack/truc hebben bedacht, ik vermoed via de app. zal wel een kiddo zijn op zolder met teveel tijd en foute vriendjes.l

aangifte geloof ik niet in, thuisbezorgd niet bereikbaar en paypal ook niet.

kostte me ruim 100 euro en hoop gezeik.