Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 29-04-2020 10:20:56
Vrije tijd & Tuin

De afvoer van mijn buurman zijn schuur loopt richting mijn achtertuin

De waterafvoerbuis aangelegd tot de erfgrens met uw tuin om het hemelwater naar uw tuin af te voeren, dat mag uiteraard niet en is zeker een 'vriendelijk' gesprekje met uw buur waard.
hij zal dit moeten veranderen en het water direct bij zijn schuur de vrije uitloop moeten geven zodat het in zijn eigen tuin kan wegzakken in de grond.

zo te zien ligt de tuin van de buur een stuk hoger dan uw 'kuil'.  ;-))
als u toch een nieuwe schutting gaat plaatsen zet dan ook gelijk een randje met betonnen opsluitbanden die u 10 cm boven het tuinniveau van de buur laat uitsteken en het afwateringsprobleem richting uw tuin is dan denkelijk opgelost.
die opsluitbandjes kosten bij de bouwmarkt maar een paar euro, zijn 1 mtr. lang en 20cm. hoog en in zwart, grijs en roodachtig te verkrijgen.

succes !