Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jameijer - 01-05-2020 20:13:18
Elektronica & TV

Garantie of niet?

Nagekomen een email van bcc. in mijn mail heb ik aangegeven dat verkoper mij niet op de hoogte heeft gesteld van het feit dat blijkbaar een lichte aanraking, welke niet te vermijden is als je een tv ophangt, al voldoende kan zijn voor een breuk, en dat als mij dat wél verteld was dat ik dat dan tegen een kleine meerpijs door bcc had laten uitvoeren. hierbij aangegeven dat ik echt wel weet dat je een tv met voorzichtigheid moet behandelen. uit de reactie: 
wat betreft de communicatie kan ik wel duidelijk zijn. daarin wordt u niet precies verteld wat er allemaal wel en niet kan. niet omdat we dat niet willen, maar omdat we anders twee dagen nodig hebben de hele lijst door te lopen. wanneer u zelf de tv ophangt (ook in coronatijd), gaan wij uit van voldoende kennis hierover. ik wil u niet zeggen dat u die niet heeft, maar dit is de uitleg waarom niet alle aandachtspunten worden besproken
lijkt mij dat er dus in de informatievoorziening iets mis is, als het al door een lichte aanraking kan breken, wat ik overigens betwijfel.