Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 01-05-2020 21:18:24
Voeding & Gezondheid

Coronamaatregelen aldi supermarkten

Je maakt je druk om niks.

sowieso
https://www.ninefornews.nl/geen-bewijs-dat-coronavirus-kan-worden-verspreid-in-supermarkt-zegt-deze-vooraanstaande-duitse-viroloog/" target="_blank">https://www.ninefornews.nl/geen-bewijs-dat-coronavirus-kan-worden-verspreid-in-supermarkt-zegt-deze-vooraanstaande-duitse-viroloog/

lees vooral ook door, de onafhankelijke media schets als snel een heel ander plaatje dan wat je wordt wijsgemaakt via de standaard meuk. patrick savalle zei het zo mooi in onderstaande interview.

https://youtu.be/kk55ulukytu?t=1905" target="_blank">https://youtu.be/kk55ulukytu?t=1905
"het is toch lachwekkend geworden tegenwoordig. dat mensen nog naar het nos journaal kijken. dat mensen nog denken dat het nrc nog echt nieuws is. oorlog na oorlog na oorlog blijkt dat ze gelogen hebben, blijkt dat er een structuur in te hebben gezeten, blijkt dat ze al diezelfde leugens hebben overgenomen. op gegeven moment moet je toch gaan denken..." 

ook een aanrader https://hoezithetnuecht.nl/nieuws" target="_blank">hoezithetnuecht.nl via die weg kun je tal van verschillende bronnen raadplegen die niet als stokpaardje voor de staat/globalisten/elite of hoe je wilt noemen optreden. in een chromium browser (vivaldi, chrome ed) zul je rss subscription extension (by google) [kassa accapteert de link niet hiernaartie] moeten installeren om de "volgen" knoppen naar behoren te laten werken andere browsers zoals (palemoon) gaan standaard al beter om met rss feeds.