Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 06-05-2020 14:28:08
Vrije tijd & Tuin

Corona compensatie

Hallo ron van schijndel , 


mijn cursus, training of opleiding gaat niet door vanwege de coronacrisis. waar heb ik recht op?

u hebt recht op compensatie voor de lessen die nu niet doorgaan, maar waarvoor u al wel hebt betaald. het maakt hierbij niet uit of u of de aanbieder de lessen tijdelijk stopzet. wilt u de cursus, opleiding of training liever helemaal stopzetten? dan mag dat ook.




wat als de aanbieder de cursus, training of opleiding wil uitstellen?


dan is de keuze aan u. wilt u de cursus, training of opleiding op een later moment alsnog doen? dan kunt u akkoord gaan met een nieuwe datum. kunt of wilt u niet op een andere datum? dan kunt u de cursus, training of opleiding stopzetten en uw geld terugvragen.




dit geldt ook rijlessen of examentrainingen die de aanbieder heeft stopgezet door de coronacrisis. 

voor verdere informatie , klik op de rode regel .

https://www.consuwijzer.nl/coronacrisis/alles-over-vouchers-tegoedbonnen-en-compensaties" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/coronacrisis/alles-over-vouchers-tegoedbonnen-en-compensaties