Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 06-05-2020 16:04:26
Garantie & Verzekeringen

Laminaatvloeren

Er kunnen een aantal zaken aan de hand zijn, als eerste vraag ik me af of de vloer wel gegaliseerd is, als tweede of er wel een deugdelijke ondervloer onder ligt, een geschikt voor de vloer die er op ligt maar ook geschikt voor de vloer waarop deze ligt, als derde of het laminaat niet te strak ligt, niet te strak onderling in elkaar maar ook niet te strak tegen de kanten aan....

als leek kun je dit laten onderzoeken door een expert maar als eerste neem kontakt op met de opdrachtgever van degeen die de vloer gelegd heeft, heeft u bijvoorbeeld bij a gekocht en deze heeft deze mensen ingeschakeld om te leggen zult u daar uw klacht neer moeten leggen, deze behoort dan de leggers weer te benaderen, heeft u zelf de opdracht gegeven dan zult u er eerst zelf met hen uit moeten zien te komen!!!!