Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 09-05-2020 17:29:53
Computers & Telefonie

Mp3 muziek branden op dvd-rw

Een muziek-cd branden

muziek op dvd branden kan op dezelfde manier als waarop u elk ander bestand op dvd brandt. wanneer u digitale muziek, bijvoorbeeld https://www.personalcomputercare.nl/computervragen/tips/mp3-verzameling-beheren-en-organiseren-in-3-stappen.htm" target="_blank"> mp3’s die zich op uw pc bevinden op een dvd brandt, dan kunnen apparaten die dat ondersteunen de mp3’s vervolgens vanaf die dvd afspelen.


niet iedere cd/dvd-speler ondersteunt echter het afspelen van mp3’s. als een cd/dvd-speler mp3’s niet ondersteunt, dan kunt u ervoor kiezen om via windows media player of itunes https://www.personalcomputercare.nl/computervragen/tips/muziek-op-cd-branden.htm" target="_blank"> een muziek-cd te branden


wanneer u via één van deze programma’s een muziek-cd brandt, dan worden de mp3’s die u naar de cd brandt tijdens het branden omgezet in een bestandsformaat die door iedere cd-speler ondersteund wordt.

(https://www.personalcomputercare.nl/computervragen/tips/een-dvd-branden.htm" target="_blank">bron)