Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mavrie - 11-05-2020 12:44:41
Computers & Telefonie

Klqcht melden

u hebt een overeenkomst met de mediamarkt. u heeft voldaan aan de betalingsverplichting waarop zij de verplichting hebben om te zorgen dat u het gekochte goed krijgt. vervolgens is de mediamarkt een overeenkomst met postnl aangegaan om het goed te bezorgen. mediamarkt heeft betaalt en postnl moet afleveren. dit is hoe feitelijk de structuren lopen. daarom moet u dus bij mediamarkt aankloppen omdat die nog steeds niet heeft voldaan aan de verplichting om te zorgen dat u het bestelde goed in bezit krijgt. de mediamarkt moet het verder uitzoeken met postnl. dat is namelijk niet uw probleem. mediamarkt had ook zelf kunnen brengen.

het gebeurt vaker dat pakketten op "kwijt raken". bij bezorging aan huis van een pakket, waarvoor getekend moet worden, hoeft er geen identiteitbewijs getoond te worden. aflevering op het juiste adres is voldoende. dat is ook wel logisch. wanneer ik mijn situatie als voorbeeld neem; als de bel gaat moet ik 2 verdiepingen de trap af lopen om te kijken wie er aan de deur is. is het de bezorger met een pakket, dan zou ik terug naar boven moeten om een id te pakken. met mijn copd moet ik, als ik boven kom, eerst op adem komen voordat ik wat kan pakken en terug naar beneden kan gaan. de bezorger kan dan beter een klapstoeltje en een thermoskan met koffie bij zich hebben....


bezorgers bellen ook wel eens aan bij alle woningen in het trappenhuis. als de buurman de voordeur open maakt, ontvangt hij het pakketje. de bezorger heeft dan aan zijn plicht voldaan want hij heeft aan de juiste voordeur geleverd. natuurlijk had hij er beter aan gedaan om te vragen of de buurman van 1 of van 2 hoog is, maar dat hoeft hij niet. gelukkig heb ik een goede buurman. maar hij zou bij toeval toch maar op vakantie zijn en de persoon, die bij hem de plantjes water geeft, doet open en vindt een pakket met een bepaald logo toch wel heel aantrekkelijk om zelf te houden......


 


als het enigszins mogelijk is, laat ik een pakket bezorgen via "pakjesgemak" op een postnl punt. daar moet je wel een id tonen zodat een ander het pakket niet zomaar in handen kan krijgen. dat voorkomt een hoop ellende en hoofdpijn!