Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 14-05-2020 08:43:48
Geldzaken & Recht

Auto voor tuindeur

Er was geen achteruitgang. hoe gingen jullie voorheen het de fiets de straat op? dwars door woonhuis? 
je klaagt over de buurman die zijn auto als vanouds parkeert, mijn jij bent degene die de bestaande situatie heeft gewijzigd,
en het is de vraag of je dat zomaar mocht doen. 
je maakt een uitweg op de openbare weg en daar heb je een vergunning voor nodig. 
als je die vergunning krijgt, dan gaat het ten koste van 1 van de 2 parkeermogelijkheden.
je hebt het met de buurman over je plannen gehad, maar het was duidelijk dat hij niet wilde wat jij nu gemaakt hebt, maar je hebt toch doorgezet. nu heb je een conflict veroorzaakt en niet de buurman.
en als ik naar de foto kijk, dan staat er op de openbare weg een kliko met nog andere rommel. daar kun je nog een leuke boete voor krijgen.
het is nu aan jou om het probleem op te lossen.
je zou kunnen denken aan een schuifdeur ipv een openslaande deur. maar in de schuur een deur naar buiten maken, zoals tijger1 voorstelt is de kortste klap. de fietsen zijn direct opgeborgen en de 2 parkeerplaatsen blijven bestaan.