Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

va

Auto voor tuindeur

Je mag niets op gemeentegrond plaatsen of verven, maar je mag wel een bord hangen aan je tuindeur waarop je aangeeft dat het een in-en uitgang is en daar een eventuele afstand bij zetten welke normaal is om een fiets door de poort te krijgen. dan heb je een waarschuwing afgegeven mocht hij schade aan zijn auto hebben. maak het bord geel met zwarte letters. je kan eventueel bij de gemeente aanvragen of je aan de poort ook een verboden parkeren bord mag ophangen. ik heb ook zo'n buurman gehad die zijn auto altijd pal voor zijn deur moest hebben anders kwam hij aan de deur klagen. vervolgens heb ik een sloopautootje gekocht, verzekerd, apk er op, belasting betaald en deze schuin voor zijn deur geparkeerd voor 8 maanden... einde verhaal. je kan ook een oude aanhanger aanschaffen en zodanig parkeren voor je poort dat jij er goed in en uit kan en hij daar niet kan parkeren... ook einde verhaal. maar je kan ook in gesprek gaan... en je kan de poort ook als vluchtweg markeren.
je zou trouwens ook zelf nog problemen kunnen krijgen als je je container daar laat staan, die moet tijdens de dagen dat deze niet geleegd wordt op je erf staan en mag dan niet op straat blijven.