Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
veraatje69 - 15-05-2020 15:32:09
Winkels & Webshops

Bestel geen artikelen via de webwinkel virali.nl

geen goed woord over voor deze amateurs....

bestelling geplaatst eind maart en nog steeds niks ontvangen. meerdere berichten gestuurd naar het info adres wat zo genaamd 7 dagen per week bereikbaar is. nooit een reactie ontvangen. ook niet via andere kanalen die ik heb geprobeerd 

€39,95 betaald via ideal en gelijk afschreven van mijn rekening. 

aan iedereen die ook hier besteld heeft:
omroep max meldpunt gaat er een uitzending over maken, gisteren contact gehad met de redactie. iedereen die ook opgelicht is graag contact opnemen met omroep max meldpunt. ook adviseren ze iedereen aangifte te doen van oplichting, al is het maar een klein bedrag.

het product komt nooit en als het komt is het chinese troep of namaak. directeurtje heeft eind april een audi r8 gekocht van zijn centen en de medewerkers die voor hem werken rijden ook in dure wagens die 1,5 week geleden zijn aangeschaft.

dus iedereen doe aangifte en mail omroep max zodat dit bedrijf gestopt wordt!!