Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
Japonica - 19-05-2020 13:11:07
Geldzaken & Recht

Auto voor tuindeur

Wat u moet doen is telefonisch contact opnemen met de gemeente en vragen naar een boa. deze zijn special voor zaken welke onderling niet op te lossen zijn. deze boa's komen de situatie ter plekke bekijken. 
ga niet in discussie met de tegenpartij dit brengt niets omdat u beide een andere visie heeft. vraag het e-mail van de boa of kijk op de gemeente-site en zet uw vraagstelling welke u ook telefonisch hebt gedaan zwart op wit per mail. het kan even duren maar er komt iemand kijken naar de situatie en zij gaan in gesprek met de achterbuurman. zij gaan bemiddelen en voor u wordt het e.e.a. duidelijk. sluit ook een foto bij de mail. ook al geeft de boa evt. in het begin aan dat de achterbuurman zo mag parkeren dan zal hij op uw verzoek toch gaan bemiddelen. recht of geen recht de boa is er in uw gemeente om de orde te handhaven.