Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 23-05-2020 15:31:33
Geldzaken & Recht

Mag mijn sportschool mijn abonnement weer activeren terwijl zij nu door de coronacrisis niet alle faciliteiten aanbieden als voorheen?

Kunt u niet wat meedenken met de sportschool in deze tijd? u heeft het al betaald; als ieder lid van deze sportschool zijn hakken in het zand zet is, wanneer deze periode voorbij zal zijn, is die sportschool misschien weg. is voor iedere sportschool duidelijk gesteld, ze mogen open, met aan 3 zijden de frisse luchtaanvoer, dus ze voldoen aan de eisen van het rivm. de sanitaire voorzieningen mogen dus voorlopig niet gebruikt worden zoals u weet. probeer het eens, misschien valt het alleszins mee. we moeten allemaal roeien met de riemen die we hebben (of straks veel zaken niet meer hebben).