Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ka
Kassagebruiker - 25-05-2020 16:40:02
Geldzaken & Recht

Ing

In basis zou iemand anders, met name een kwaadwillende (in deze situatie), als er geen handtekening plicht zou zijn dus iedereen de "macht" over de bankrekening(en) kunnen krijgen met uw gedachte/idee.

het probleem om de feitelijke handtekening(en)  te verkrijgen in persoon van uw ouder(s) is duidelijk. echter, hoe vervelend het nu ook is met de moeilijke tijd voor u op alle fronten zult u mee moeten dealen. ik wens u daar sterkte bij.

wat u wel zou kunnen proberen om via een adreswijziging naar het centrum waar uw moeder woont om de post daar naar toe te laten wijzigen. immers, zij woont daar. vandaar uit (ik lees dat uw vader kritiek is) kunt u als uw moeder dan wel kan tekenen en zo kunt u de post wel naar uw adres krijgen. anderzijds kan mogelijk een notaris u een machtiging verstrekken, maar dat is een open vraag.

of omschakelen naar digitaal en de papierwinkel stopzetten. dat kunt u wel.