Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 31-05-2020 11:36:41
Auto & Vervoer

Waarom heeft het cbr een monopolie in nederland?

door gtakevin023 31 mei 2020 

ik zie nu dat voor de corona crisis het cbr hun zaakjes niet op orde hebben.

maar ook nu tijdens het corona crisis is het weer een chaotisch zooitje daar.


@gtakevin023,

dit lijkt mij echt zo'n 'het is pinksteren en ik verveel mij' topic of een "de slager keurt zijn eigen vlees" verhaal !!    ;-((

de rijksoverheid heeft het monopolie over de uitgifte van rijvaardigheidsbewijzen.

blijkbaar heeft u nog geen persoonlijke ervaring met de problematiek bij het cbr, aangezien dit nu pas bij u op de e.o.a. wijze onder de aandacht is gekomen.
u wilt de rijscholen, waarvan zeer velen, niet eens hun eigenzaakjes op orde hebben en waarbij deze branche werkelijk wordt geteisterd door rijschoolhouders die om de e.o.a. reden hun verplichtingen niet nakomen, wel de uitgifte van de rijvaardigheidsbewijzen laten uitvoeren ? 
lijkt mij niet zo'n goed plan en laat dit maar mooi bij een semi overheidsinstelling als het cbr.
de algemene nederlandse wielrijdersbond, is een ledenvereninging en ook een vereniging met belanghebbenden moet zich daar maar niet mee bezighouden, belangenverstrengeling en vriendjespolitiek liggen op de loer.

verdiep u eens in de feiten waardoor de achterstand bij het cbr is ontstaan en mogelijk wordt het duidelijk over het hoe, waarom en wat er wordt gedaan om de achterstand weer in te lopen.
de huidige crisis treft elke sector wereldwijd en daar kan/mag het cbr niet individueel op worden aangesproken.