Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 05-06-2020 11:10:36
Geldzaken & Recht

Datums ggn van verstuern kloppen niet

@edwin72,

het komt vaker voor dat de dagtekening op brieven (de belastingdienst doet dat bijvoorbeeld) geantidateerd worden. dat wil zeggen naar een latere of (en dat is heel zelden) eerdere datum.
verder hoeft het helemaal niet aan ggn te liggen dat jij je post (te) laat ontvangst. het kan ook zeker bij postnl liggen. ik zit al maanden op een brievenbuspakje te wachten. dat ding is gescand door postnl maar nooit bij mij bezorgd. bel je daar over dan krijg je bla bla bla  corona en dergelijke. dat snap ik dat dat van inlvoed kan zijn maar na maanden nog niet bezorgd?

@all
ts geeft toe dat hij te laat was. sterker nog hij geeft in een reactie aan dat hij een bedrag betaald heeft dat hij verschuldigd was aan de verkoper en hij heeft 11,00€ betaald aan incassokosten.
ik kan me zijn verontwaardiging over de tweede brief van ggn wel voorstellen. de eerste brief met de datum van 20 mei heeft hij wel terecht ontvangen. mijn inziens is de tweede brief ten onrecht verstuurd omdat hij de rekening plus incassokosten al betaald had. misschien is/was ggn achter met het verwerken van ontvangen betalingen.

wat ik wil zeggen: "cut ts some slack"

@edwin72
bel ggn op en vraag of ze je betaling ontvangen hebben. als dat zo is dan praten over de tweede aanmaning (zijn daar incassokosten in vermeld?) of die vernietigd kan worden. zeggen ze de betaling is niet ontvangen spreek dan af dat je en een afschrift opstuurt waarop de betaling staat. doe dat per email en reguliere post.