Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ondeugelijk vloer

Uw vloer wordt hersteld en dat is geheel conform bij wetgeving is geregeld. zie o.a. https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/verkoop-aan-consumenten/wet--en-regelgeving/wetten-en-regels-voor-verkoop-aan-consumenten" target="_blank">https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/verkoop-aan-consumenten/wet--en-regelgeving/wetten-en-regels-voor-verkoop-aan-consumenten  en voor de integrale wetgeving: 

http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/17.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html" target="_blank">www.wetboek-online.nl/wet/bw7/18.html en eventueel verder:


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/20.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/21.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/22.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/23.html


http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/24.html
http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/25.html  als u van mening bent dat u toch schade kunt vorderen rep. wilt vorden dan is dit aan de orde: http://www.wetrecht.nl/schadevergoeding-bij-het-niet-nakomen-van-een-overeenkomst" target="_blank">http://www.wetrecht.nl/schadevergoeding-bij-het-niet-nakomen-van-een-overeenkomst   en kunt u een ingebreke stelling doen, voorbeeldbrief: https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/  de verwijzing naar uw inboedelverzekering is m.i. een vreemde en voor mij aanleiding om deze reactie aan iu te geven. daarbij geldt: wie niet waagt wie niet wint. let wel op dat indie op de ingebreke stelling negatief wordt gerageerd er mogelijk meer kosten voor u kunnen komen m.b.t. de vervolgprocedure terwij het voor mij ongewis is hoe uiteindelijk een rechter hier dan over zou besluiten. men geeft zoals ik het bvegrijp wel aan dat er sprake is van het geleverd hebben van een deels onbehandeklde vloer en dus afwijkend van de verwachting die u er redelijkerwijze ook aan moch stellen. heeft u een rechtsbijstandsverzekering, benut die dan.