Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

El
Elgje - 08-06-2020 15:16:30
Elektronica & TV

Is de parkside accu-schroef-boormachine van lidl kwaliteit?

Geen ervaring met dit specifieke model. maar in het bezit van de 12v accu boorhamer (model dat ze nu ook nog verkopen). ik kon moeilijk geloven dat een boorhamer van ca. 1kg met slechts een 12v accu werkelijk in beton kon boren. maar de beoordelingen van duitse klanten waren zeer goed. dus ik kocht 'm in de aanbieding voor slechts €29,99! met 3 jaar garantie. en ik was met stomheid geslagen over z'n prestaties. moeiteloos perfecte gaatjes in mijn probleem betonnen muren. eveneens in het plafond van gewapend beton. en de accu gaat héél lang op 1 lading mee.
zoals velen al aangeven: je koopt heel wat parkside boormachines voor 1 makita. maar het zal wel verschil maken of u het als professional of huis tuin en keuken klusser gebruikt.
(en aan een 2e reserve accu erbij kunt u zich overigens ook geen buil vallen.)
hoe u erbij komt dat 60 minuten laadtijd lang is, is me een raadsel. ik heb zelf het afgelopen half jaar heel wat zoekwerk gedaan naar een, voor mij, geschikte accuboor, en korter dan 60 minuten kwam ik niet tegen.
soms staan op de duitse site van de lidl trouwens meer beoordelingen bij een artikel dan op de nederlandse, dus misschien nog een idee om het artikel en evt de accu daar ook nog even op te zoeken.