Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
miennaamishaaz - 08-06-2020 22:02:27
Geldzaken & Recht

Gaat stroom per 1 jullie naar beneden

Dit zijn alleen maar speculaties, die gedaan worden naar informatie van de huidige markt. het kan zijn dat de informatie die hun hebben niet correct is en de prijzen flink gaan stijgen.
gezien niemand weet hoe de markt loopt kunnen mensen alleen maar speculeren of de markt gaat zakken of stijgen.
het is maar net of u dat ene artikel wilt vertrouwen en aftwachten tot juli, en zien of de bedragen inderdaad lager worden.
------------------------------------
indien uw, abbonement rond 1 juli afloopt raad ik aan om te verlengen of over te stappen.
hierdoor kunt u flink besparen.
helaas is het zo dat bij een variabel abbonement de prijzen stijgen en dalen, en gezien we niet weten of de prijzen weer omhoog gaan binnen enkele maanden, is het beter om een 1 jarig vast abbonement af te sluiten, 

dan geniet u van de vaste lage prijzen die nu gelden, en loopt u niet het risico dat de prijzen ineens flink omhoog kunnen gaan nadat de corona crisis voorbij is.

indien u kiest om te verlengen raad ik u aan om 1-2x per week te bellen naar uw leverancier voor een interesant verlengaanbod.
dan krijgt u verschillende bedragen te horen.

voorbeeld: nieuwe klanten korting's aanbod: 150 euro

u belt en krijgt op verschillende dagen de volgende bedragen genoemt:
dag 1 100 euro
dag 2  30 euro
dag 3  60 euro
dag 4  90 euro
dag 5  40 euro
dag 6 130 euro
in dit voorbeeld raad ik u dan aan om op dag 6 dat u belt het "verleng" aanbod te accepteren. gezien het bijna nooit voorkomt dat de bedragen bijna gelijk of hoger zijn, dan het "overstap" aanbod voor nieuwe klanten.