Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 13-06-2020 12:08:48
Geldzaken & Recht

Bewindvoering boven de 1400 euro.

Er moet een bepaald bedrag staan in de boedel. deze is voor uitgaves als wasmachine, droger en andere noodzakelijke artikelen. een tv is prima maar vind budget voor de tv nogal hoog . zelfs zonder bewind is de prijsklasse absurd en onnodig. de bewindvoerder kan dit nooit verklaren tegenover de rechtbank waarom een tv van z'n hoog bedrag nodig zou zijn . ook heeft u via marktplaats geen bon of iets dergelijks. er is een gedrag vrij te besteden vast gesteld en is is waarschijnlijk al op voor dit jaar. voor volgend jaar gaat dan nieuw potje open. de boedel moet eigenlijk altijd aangevuld blijven en een bepaalde marge hebben. 
ik denk dat u over u vrij te besteden bedrag heen zit en nu indd daarom moet wachten . wellicht met vakantiegeld kleinere tv kopen? goedkopere.
er kan van alles op verlanglijst staan met u zit waarschijnlijk niet voor niks onder bewind en hand op de knip houden is soms echt nodig 

nog even wachten dus en 2021 maar weer verder kijken