Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 19-06-2020 09:38:50
Winkels & Webshops

Hottleggings.nl

Niets verdachts vinden? wie is de verkoper? wat is het kvk nummer? is er een telefoonnummer? waar zit het bedrijf gevestigd?
als ik u elke dag een advertentie stuur, gaat u dan ook bij mij kopen?

de site voldoet aan geen enkele nederlandse voorwaarde. en dat vindt u niet verdacht?

nog zo'n mooie van de site:


hottlegging staat er niet voor in dat de producten voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties, bruikbaarheid en/of deugdelijkheid en de wettelijke regels/voorschriften ten tijde van de totstandkoming van de overeenkomst. hottlegging staat niet in voor het bestaan van gebreken aan het geleverde, doch streeft hottlegging ernaar, en zal hij zich inspannen het geleverde conform de overeenkomst te leveren. de feitelijke houdbaarheid van houdbare producten kan niet gegarandeerd worden.

en nog eentje:
het risico van verlies of beschadiging van de producten die voorwerp van de overeenkomst zijn, gaat over op koper op het moment waarop de zaken het magazijn van hottlegging verlaten.

het wordt steeds gekker met de dropshippers en buitenlandse fantasten. maar hoe kan je toch bij zo'n site gaan bestellen? hoeveel rode lampen moeten er zijn om eens niet te gaan bestellen?

ja, u hebt rechten. om deze te halen zal lastig worden omdat nergens te vinden is wie de verkoper is. en als dat wel zou kunnen is mijn mening dat als iemand blind iets gaat kopen op een site waar een blinde kan ruiken dat het niet kloppend is zelf op de blaren moet gaan zitten.
maar u kunt ook gewoon geluk hebben. deze spullen komen uit china en dat duurt even. nu maar hopen dat het past, niet door de douane vastgehouden wordt en er geen invoerkosten bij komen. wijze, maar ook dure les.