Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 19-06-2020 10:16:02
Winkels & Webshops

Hottleggings.nl

Hallo mjd , 

deze site is geregistreerd op 16 -6 - 2020 , dus amper 3 dagen oud . 
kvk nr op aanvraag . 



de in het aanbod vermelde prijzen zijn exclusief btw en andere heffingen van overheidswege alsmede verzend- en eventuele vervoers- en verpakkingskosten, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. voor consumenten wordt de prijs exclusief btw getoond.
de prijzen zoals genoemd in het aanbod zijn gebaseerd op de ten tijde van het afsluiten van de overeenkomst geldende kostenfactoren zoals: de in- en uitvoerrechten, vracht- en lossingskosten, assurantie en eventuele heffingen en belastingen. eventuele voor- en nadelige verschillen ten tijde van aankomst, afscheep of aflevering komen ten gunste respectievelijk ten laste van koper.

tenzij schriftelijk anders overeengekomen geschieden alle leveringen exclusief omzetbelasting (btw), exclusief verpakking en verpakkingsmateriaal.

koper is zelf verantwoordelijk voor de invoer en het afdragen van de btw en de eventuele invoerrechten van de door koper afgenomen producten. 

eventuele zichtbare gebreken of tekorten dienen na levering schriftelijk aan hottlegging worden gemeld op info@bhgemak.nl. !!! 

controleren of een site betrouwbaar is , klik op de rode regels . 

https://www.consuwijzer.nl/online-winkelen/checklist-veilig-online-winkelen" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/online-winkelen/checklist-veilig-online-winkelen

https://www.consumentenbond.nl/online-kopen" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/online-kopen