Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 20-06-2020 15:38:54
Geldzaken & Recht

Paysafe account geblokkeerd

Je zal het wel weer niet eens zijn met mijn antwoord en het zielig vinden maar lees de algemene voorwaarden van paysafe eens goed door en daar dien je je aan te houden. je hebt al geschreven dat je ze niet goed hebt gelezen dus daar zit het probleem en niet bij de reacties hier. je bent alleen maar tevreden als de antwoorden in jouw straatje passen maar soms ligt het net iets anders en dan is het de schuld van een ander.

1 van de voorwaarden is

11.12. indien u uw paysafecard niet conform deze algemene voorwaarden gebruikt of indien wij merken dat u uw paysafecard frauduleus gebruikt, behouden we ons het recht voor om alle kosten die we moeten maken om te verhinderen dat u de paysafecard verder gebruikt, aan u door te rekenen. verder behouden we ons het recht voor om alle geldbedragen die wij ten gevolge van uw handelingen moeten bijeenbrengen, van u ter- ug te eisen.indien u frauduleus gehandeld hebt of u een kaart niet conform deze algemene voorwaarden gebruikt, zal u aansprakelijk zijn voor alle verliezen op de kaart. indien u handelt met de nodige voorzorg en dit veroorzaakt schade, kan u alsnog aansprakelijk zijn.