Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
witje75 - 25-06-2020 18:56:44
Huishouden & Energie

Hoe verbindt je een inbouwreservoir aan een douche-wc?

Tja, mij voor het karretje spannen... je hebt gelijk, aan de andere kant was die aannemer er dus onzeker over, en wilde wel zo'n toilet laten plaatsen, maar heeft meteen aangegeven dat wij dan wel alles uit moesten zoeken, omdat de loodgieter daar geen ervaring mee had. grote kans dat als hij komt, hij wel goed weet wat hij moet doen, en spullen heeft, maar de aannemer kon nu gericht een offerte prijs geven, zonder dat hij eerst moest gaan zien wat daar voor nodig is, en wat hij daarvoor moest rekenen, oftewel goedkoper dan als hij een uurprijs gaat rekenen voor het uitzoeken wat voor spullen die moet bestellen.
wij zorgen dus voor het sanitair, en de loodgieter komt het enkel plaatsen. 
ik heb ondertussen een duidelijk filmpje gevonden en een set, dus lijkt me dat de loodgieter nu prima aan de gang kan.
https://www.youtube.com/watch?v=1gu7sbijc6a&t=235s" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=1gu7sbijc6a&t=235s vanaf 2.30 
bedankt voor het meedenken.