Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pu
punkyfish - 26-06-2020 18:29:25
Winkels & Webshops

Verkeerd advies matras en bed goossens

Update voor wie het interesseert :)

op advies van consuwijzer heb ik de kwestie aangemeld bij de geschillencommissie. volgens consuwijzer gaat het hier om dwaling omdat de ondernemer informatieplicht heeft en mij had moeten informeren dat ik niet op de rand van het matras kan liggen. klachtgeld bij de geschillencommmissie ruim €150,-. bijna een jaar geduurd. deze week eindelijk uitspraak: ik heb gelijk. ook volgens de geschillencommissie betreft dit dwaling en is niet bewezen dat goossens aan de informatieplicht heeft voldaan. de overeenkomst wordt ontbonden. goossens moet het bed terugnemen en het volledige aankoopbedrag plus het klachtgeld aan mij terugbetalen.

ik meld dit hier nog zodat iemand anders er misschien iets aan heeft. ik heb goed advies gehad van consuwijzer en dat was gratis. daarna beslis je zelf of je bereid bent het klachtgeld bij de geschillencommissie te betalen. als je ongelijk krijgt, ben je dit geld kwijt. maar als je gelijk krijgt, dan moet de ondernemer ook het klachtengeld aan je terugbetalen.

in mijn geval ben ik blij dat ik het heb gedaan. yay.

iedereen die de moeite heeft genomen om te reageren op mijn vraag bedankt voor jullie input. voor sommigen nog wel een tip: hou je bij de vraagstelling ipv dat sommigen zich met mijn slaapgewoonten of een toekomstige partner gaan bemoeien :p