Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 29-06-2020 14:49:49
Huishouden & Energie

Overstappen via natonale energie academy

Energie vergelijk je op basis van de verbruikersprijzen en de vaste kosten. een maandvoorschot zegt helemaal niets. ik kan u zo de goedkoopste maandvoorschot laten betalen, namelijk €0,00 per maand. dan mag u na 12 maanden alles in 1 keer aftikken.

en ja, prijzen van stroom zijn gedaald. u kunt zelf online berekeningen maken met uw eigen verbruik of overstappen zou lonen. u betaald bij uw huidige leverancier een afkoopsom en wellicht loopt u een jaarbonus mis, de besparing zou dan dus hoger moeten zijn dan dat. en hou er ook rekening mee dat de stroomprijzen dan wel gedaald zijn, de vaste kosten kunnen verschillen per aanbieder.

elke verkoper die meteen zegt u geld te kunnen laten besparen die liegt. ze weten niet wat u verbruikt en wat uw kosten nu zijn. hoe kunnen ze dan dan roepen?