Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 29-06-2020 15:21:28
Huishouden & Energie

Overstappen via natonale energie academy

ik heb het weer niet gedaan ook al zou ik van60 naar 39 gaan.
heel verstandig dat u het niet gedaan heeft, het lagere maandbedrag waarmee ze iedereen lekker maken is de grootste leugen die er bestaat. op het eind van het contractjaar heeft u dan zo weinig betaald dat u om een betalingsregeling moet vragen om het alsnog te betalen.
ook bedragen als, u bespaart wel € 300 tot € 400 per jaar op uw energierekening zijn onzin het is mij tenminste nog niet gelukt om dat voor elkaar te krijgen bij welke energieboer dan ook. de enige wijze waarop mij dat zou lukken is nagenoeg alle (huishoudelijke) apparaten de deur uit te doen wat mij dan weer een vermoeiende bedoening lijkt. de was met de hand doen, allesbrander aanschaffen, koken op een open (hout)vuur in een te kleine tuin enz, enz, ook zal ik mijn bijdrage op dit forum dan moeten staken want ook de pc gaat dan de deur uit. niet dat dit zo'n ramp zou zijn want volgens enkele personen zit ik er toch meestal naast maar hoop toch dat u met mijn reactie kan leven.
dus koop nooit aan de deur of telefoon, zorgt alleen maar voor een hoop ergenis en kost ook nog eens een beetje veel meer.