Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frankleurs - 29-06-2020 16:00:04
Computers & Telefonie

Afhandeling samsung garantie telefoon

Het betreft een kleine beschadiging rechtsonder in het scherm. hij is zo klein dat als de screenprotector erop zit je hem nauwelijks ziet. alleen ik kies ervoor om hem niet meer te laten maken. ik wil wel de accu en usb poort onder de garantie vervangen hebben. dan kan de telefoon naar mijn kinderen toe die hem nog wel eens zullen laten stuiteren.

volgens een ander bedrijf kan deze schade los van het beeldscherm gerepareerd worden. kost me accu en usb poort nog geen 100 euro. dat is goedkoper dan de ruim 250 euro wat samsung mij vraagt voor het scherm. en ja de telefoon leverd bij verkoop dit bedrag niet meer op.

dus voor aurora1 de vergelijking met de auto slaat misschien nergens op maar komt wel op hetzelfde neer. je wilt onder garantie laten vervangen waar je recht op hebt. dit zou betekenen dat iedereen die zijn smartphone van samsung een keer laat donderen en een klein barstje in het scherm heeft meteen van alle garantie af is als je het niet door hun laat repareren.