Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 01-07-2020 08:12:30
Vakantie & Reizen

Mag en kan de efteling dit zomaar doen?

Normaal is hij in elk jaar alle vrijdag en zaterdag avonden in juli en augustus open tot 23.00. volgens mijn ook voor de mensen die overnachten. andere dagen normale openingstijden 

helaas door corona vervallen alle zomer avonden ( evenementen) en werken ze met 2 aparte dagdelen . u mag gebruik maken van de reguliere openingstijden . de avonden zijn extra . staat los het evenement. ook mensen die een ticket kopen normaal.voor hele dag  ( 10 tot 23.00 uur ) moeten nu 6 uur het park uit en willen ze avond toch blijven nieuw ticket kopen, reserveren. er zijn nu eenmaal geen zomeravonden nu . zijn letterlijk 2 losse dagdelen .

u kunt terecht in reguliere openingstijden en ik denk dat er ergens in kleine letters vast wel staat dat deze kunnen wijzigen .