Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 01-07-2020 10:34:01
Winkels & Webshops

Kan iemand mij helpen met het opzeggen van amazon prime

Je amazon prime-lidmaatschap beëindigen

wanneer je besluit je amazon prime-lidmaatschap te beëindigen of je gratis proefperiode op te zeggen, is dat eenvoudig te regelen.


 

je kunt op elk moment je amazon prime-lidmaatschap beëindigen of je gratis proefperiode opzeggen, zodat het niet in een volledig amazon prime-lidmaatschap wordt omgezet in het onderdeel instellingen van je account.


je amazon prime-lidmaatschap beëindigen of je gratis proefperiode opzeggen:



ga naar https://www.amazon.nl/gp/primecentral" target="_self">je prime-lidmaatschap beheren.
onderneem een van onderstande stappen als je een betaald amazon prime-lidmaatschap hebt of een gratis proefperiode hebt:

als je een betaald lidmaatschap wilt beëindigen, klik je op bijwerken, annuleren en meer onder lidmaatschap en dan op lidmaatschap beëindigen.

notitie: betalende leden die geen gebruik hebben gemaakt van hun amazon prime-voordelen, waaronder gratis bezorging en prime video, komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling.



als je een gratis proefperiode wilt opzeggen, klik je op bijwerken, annuleren en meer onder lidmaatschap en dan op proefperiode en voordelen beëindigen.

notitie: als je 'proefperiode en voordelen beëindigen' selecteert voor je gratis proefperiode, kun je de voordelen blijven gebruiken tot je gratis proefperiode eindigt. daarna wordt je lidmaatschap opgezegd en wordt er niets in rekening gebracht op je betaalkaart


(https://www.amazon.nl/gp/help/customer/display.html/ref=hp_prilp_caap?nodeid=201910380" target="_blank">bron)