Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
bettykaart - 06-07-2020 12:16:16
Vakantie & Reizen

Contact transavia

Als u de middelste of extra prijs heb genomen kan u gratis omboeken op de site , dat is geen probleem. heeft u dat niet dan zijn zijn de kosten 50 euro .  soms is het goedkoper of klein prijsverschil om opnw te boeken uitgaande van de toeslag.
bij een mail heb ik 3 mnd op zitten wachten eer ik antwoord kreeg en van de app is dat zeer verschillend, geen antwoord die dag , dan elke dag opnw doen want aan einde dag gaat alles wat niet beantwoord is in het belgies archief zei men mij aan de telefoon.(1.57uur voor2 min antwoord).  zit nog op een voucher te wachten van maart en latere datums zijn al binnen en sommigen gebruikt er van, staan niet op naam dus altijd te gebruiken.