Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 08-07-2020 10:24:43
Elektronica & TV

Ziggo mediabox xl stroom verbruik en staat altijd aan

'bedoelt u afscheid nemen van 'ziggo'?  gelet op de reactie m.b.t. dan een duurder abonnement lijkt mij dat niet onzinnig.

de meest eenvoudige oplossing is toch simpelweg de mediabox geheel uitzetten en uithouden gedurende de tijd dat u de box niet benut.

ik doe dat zelf altijd, nu ook met een mediabox van een andere provider (die wel is waar geen ventilator heeft maar wel ook energie benut) . het enige is dat opstarten dan een paar minuten duurt. anders dan dat u zegt kost het opstarten nauwelijks extra energie. uiteraard vraagt een ventilator die blijft draaien extra energie en de vraag is waarom de mediabox die u heeft een ventilator nodig heeft voor koeling.