Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mr
mrmoto - 08-07-2020 11:04:31
Geldzaken & Recht

Na ondertekening check out rapport huurwoning toch nog een nota. mag dat?

Toen wij in veghel onze huurwoning verlieten , de huur hadden opgezegd dus , tesamen met de opzichter van de woningbouw vereniging de woning geinspecteerd en goed gekeurd met de vermelding ,uw borgsom staat over 30 dagen op uw rekening .
en wat valt er na 5 dagen in onze brievenbus in de nieuwe woning (koopwoning) een rekening voor diverse ontbrekende en kapotte dingen zoals een spiegel badkamer een wc rol houder een klink van de achterdeur en twee bovenlichten ,glas wat boven een deur zit en diverse andere opmerkingen als kapotte tegels en een gat in een deur.
omdat er in deze woning een zogenaamde doorzonwoning op de begane grond een garage is en ik sleutels van dit garageslot had laten bij maken en natuurlijk nog in mijn bezit waren terug gegaan naar de huurwoning en via de garagedeur naar binnen gegaan tesamen met mijn schoonvader en wat schetst onze verbazing alle op de rekening vermelde ontbrekende atributen lagen op de trap naar de eerste verdieping heb mijn schoonvader bij de trap laten staan en ben de heer seuntjes van de woningbouw vereniging gaan halen ,hij wilde eerst niet mee gaan maar na een opmerking als u bent de firma list en bedrog en ik ga nu aangifte doen ging hij mee en na het zien van de atributen honderd maal excusesses en sorry's terplekke de rekening door gescheurd .
hierdoor blijkt dus dat ook in verhuurland charlatans rond dwalen en je goed moet zorgen voor getuigen en of een grote mond hebben ,heet geloof ik assertief zijn .