Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 09-07-2020 22:24:17
Winkels & Webshops

Waardoor stijgen de prijzen zo hard in de supermarkt?

Men zal wel corona aanvoeren als prijs verhoging terwijl dit weinig tot geen invloed zou mogen hebben.
prijzen worden sowieso kuntsmatig hoog gehouden in nederland want hoe kan het anders dat in bijvoorbeeld duitsland dezelfde producten minder kosten en zelfs uit nederland geƫxporteerde goederen zijn er goedkoper. ook laten we ons graag verneuken met allerlei aanbiedingen en excotisch voedsel wat eigelijk afval producten uit arme landen zijn. en wat denk je hoe jumbo zoveel kan sponseren, ja echt dat betaald de klant.
waarom denk je dat bijvoorbeeld drogisterijen elke week altijd wel 1 + 1 gratis kunnen verkopen? omdat de normale prijs veel te hoog is. werkelijk alles daar is veel te duur maar daardoor kunnen ze ook veel aanbiedingen hebben. echt alle producten zijn om de paar weken wel 1 + 1 gratis alles of zelfs nog goedkoper.
ik koop zelf bijvoorbeeld alle fa in duitsland, douchefris kost hier rond de 3 euro of in de aanbieding altijd 1 euro al jaren en om de paar week, in duitsland is de normale prijs van exact hetzelfde product 1,10 euro en in de aanbieding 79 cent.