Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 10-07-2020 10:54:08
Voeding & Gezondheid

Een gegeven paard in de bek kijken

Nou sorry hoor wat een a-sociaal persoon waarvoor je dat vraagt. heb even gedacht om niet te reageren maar ik doe het toch.

1. het is al erg genoeg dat er in nederland voedselbanken moeten zijn en dat het aantal personen/gezinnen dat daarvan gebruik moeten maken nog steeds toeneemt.

2. de persoon krijgt zijn of haar levensmiddelen gratis en hetgeen hij of zij niet lust wil de persoon gaan verkopen. nee, het is dus niet sociaal om die spullen door te verkopen. geef ze dan zoals anderen zeggen terug of geef ze aan anderen die nog op de wachtlijst voor de voedselbank gratis werg. dan doe je er tenminste nog iets nobels mee in plaats van geld verdienen.

3. voedselbanken zijn niet achterlijk en als ze er achter komen dat die persoon dat doet dan is gevolg dat de geroyeerd worden.

ter info in mijn plaats hebben we een particuliere voedselbank (helaas moest ik daarzelf gebruik van maken en zou eigenlijk nog moeten, maar dat kan maar drie jaren) en die hanteert een maximale termijn van genoemde jaren.