Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 10-07-2020 11:10:39
Voeding & Gezondheid

Een gegeven paard in de bek kijken

 
door mrmoto 10 jul. 2020   als bij de voedselbank mijn weekelijkse gratis levensmiddelen mee krijg en ik vind hiervan de helft niet te (vr) eten 

dit is meer een kwestie van een gekeregen paard in z'n kont kijken.

als de helft van de gekregen voedingproducten, volgens de begunstigde, niet te vreten is, dan ligt dat aan "kieskeurigheid" van de begunstigde en is diegene de gift van de donateurs/schenkers eigenlijk niet waard.
betrokkene heeft blijkbaar nog nooit echt honger of een tekort aan voedsel gehad om zo kritisch  de voedingsproducten te beoordelen.
dat niet alles naar de eigen smaak is is begrijpelijk, maar de helft lijkt mij (bijna) ongelofelijk.

laat de begunstigde de niet te pruimen producten netjes en sociaal teruggeven aan de voedselbank, zodat een ander die de gift wel weet te waarderen, er zijn/haar maag mee kan vullen. 

menigeen die net nog niet voor de voedselbank in aanmerking komt, zou een gat in de lucht springen voor zo'n gift, waar je in de supermarkt toch al snel een 80- 90 eurootje voor moet neertellen.