Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ka
Kassagebruiker - 13-07-2020 14:02:29
Geldzaken & Recht

Werk-/reisuren

Joyce,

een reparatie laten uitvoeren door een bedrijf, wat gesprecialiseerd is in hormann garagedeuren. (dus een bedrijf wat ècht naar u toe zal moeten komen, u kan toch moeilijk met de garagdeur op uw nek of aanhanger naar het bedrijf gaan)

twee dagen later de factuur ontvangen :
werk-/reisuren 2 uur en 3 kwartier a €52,00     aantal kilometers : 96km a €0,50      excl btw 21% (bij bedrijven hoort u altijd een prijs ex btw)

bij het maken van de telefonische afspraak is mij niets verteld over kilometervergoeding ,eventuele voorrijkosten en ook niet over het betalen van de reistijd. (heeft u daar wel naar gevraagd?) de bedragen lijken mij ook wat aan de hoge kant . (ga eens met uw auto naar de garage en kijk wat dat daar kost)

mijn vraag; is datgene wat in rekening gebracht wordt correct ( ja, dat is correct) en zo niet hoe teken ik dan bezwaar aan?(u kunt bezwaar aantekenen maar dat is volstrekt zinloos)