Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Sa
SamuelDugulan - 16-07-2020 14:28:34
Voeding & Gezondheid

Welk product voor pijnlijke spieren? iemand ervaring met een werkend product?

Bedankt voor de tips allen. het zit voornamelijk achter bij mijn bovenbeen. ik heb een tijdje geleden een hamstringblessure gehad. hiervoor heb ik ook bij de fysio gelopen. echter, ik blijf er last van houden als ik 90 volle minuten voetbal. misschien wordt het tijd om ook wat te minderen, maar goed als je het leuk vindt, dan is dat moeilijk. dus ik dacht dat met behulp van bijv. massage het wat beter uit te houden is. maar goed, er zijn veel opties binnen dat gebied (olie met hand, een foam roller, balsem met de hand). ik was benieuwd of iemand daar ervaring mee had.

niet direct rust houden is wel een goede tip. dat is iets wat ik dus wel doe. het gaat van zeer intensief, naar complete rust, dus dat kan ik meenemen!