Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ju
juliomariner - 17-07-2020 05:34:59
Garantie & Verzekeringen

Wettelijke garantie tweedehands auto

Wat een mafkezen. ze zouden wel zorgen dat advocaten hun bevoegdheid kwijtraken die iets anders beweren? haha hoe dan,?
het motormanagent hebben ze waarschijnlijk gerepareerd door het lampje onklaar te maken, als deze tijdens het starten namelijk ook niet brand is er iets miet in orde met de lamp.
laat in het vervolgt een aankoopkeuring doen. persoonlijk zou ik nooit een suto kopen met een constant brandend motormanagement lampje. dat ding brand niet voor niks. maar ja dat advies heeft u nu niks meer aan.
betreft de garantie. de garage heeft hierin ook geen gelijk. de bovag garantie geldt niet voor autos goedkoper dan 4500euro. laat u in ieder geval niet intimideren en raadpleeg uw advocaat.
meer info onder http://www.autogeschiedenis.nl/auto-kopen/welke-garantie-heb-je-op-een-tweedehands-auto.htm" target="_blank">http://www.autogeschiedenis.nl/auto-kopen/welke-garantie-heb-je-op-een-tweedehands-auto.htm