Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 17-07-2020 12:13:18
Auto & Vervoer

Fiets geruimd door woningstichting.

Na ruimen moeten ze de fietst eerst opslaan. heb dit zelf ook gehad met mijn fietst. alleen lag ik in het ziekenhuis a 8 wk dus mail gemist. eenmaal thuis dacht ik dat me fietst gejat was waarna ik hoorde van de buren dat er een opruiming plaatst had gevonden en fietsen die blijven staan geruimd werden. dit omdat er klachten waren van geen ruimte meer voor bewoners . 
gelukkig voor mijn stond mijn fietst in de opslag en kon ik hem nog ophalen . 
woningbouw is verplicht fietst meen 2wk op te slaan na verwijderen.  was zelfs nog naar juridische loket geweest omdat mijn fietst schade had opgelopen en kinderzitjes miste maar kon niks verhalen omdat ik niet kon aantonen dat ze er ook echt opzaten  en schade vrij was. echter maakte ik geen schijn van kans. ze hadden netjes mail gestuurd, fietst gelabeld en opgeslagen. 

denk adviseer jou naar juridische loket te gaan. dit omdat ik denk dat jij wel kans maakt op schade vergoeding . dit omdat ze het niet opgeslagen hebben